Hannelore Goeman trekt lijst Vlaams Parlement voor sp.a Brussel, Bert Anciaux zet stap opzij

Sp.a’er Hannelore Goeman
BELGA Sp.a’er Hannelore Goeman
Bert Anciaux besliste zelf om een stap opzij te zetten en plaats te maken voor de jonge garde. Hannelore Goeman (33) zal de lijst trekken voor het Vlaams Parlement in Brussel voor de partij sp.a. 

Hannelore Goeman is afkomstig uit Leuven, maar woont al bijna 10 jaar in Brussel. Zij zal de lijst trekken voor het Vlaams Parlement in Brussel. Nochtans kondigde Goeman eerder deze week aan dat ze op de eerste opvolgersplaats op de Europese sp.a-lijst zou staan. Goeman zegt hierover dat ze “ongelofelijk veel zin had in die Europese campagne, maar dat ze deze kans niet wilde laten liggen”. 

Een paar maanden geleden kwam Goeman, die tijdens de gemeenteraadsverkiezingen opkwam voor sp.a in Schaarkbeek, in de media toen ze aankloeg dat 73 procent van de Brusselse lijsttrekkers een man was. Voor de partij sp.a zullen  op 26 mei acht van de 13 lijsttrekkers vrouw zijn. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.