Gratis en uitgebreider openbaar vervoer op oudjaar

Het Atomium tijdens oudjaar.
Belga Het Atomium tijdens oudjaar.
De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB zal haar metro-, tram- en nachtbusaanbod op de Noctislijnen uitbreiden op oudejaarsnacht. Bovendien is het aanbod gratis.

Niet minder dan 500 chauffeurs zullen klaar staan om de duizenden mensen te vervoeren naar het centrum. Het hele Noctisnet wordt die nacht uitgebaat met gelede bussen om de reizigers meer plaats en comfort te bieden. Bovendien is het openbaar vervoer vanaf middernacht tot aan de start van de dienst op woensdag 1 januari gratis. Het traditionele vuurwerk wordt afgestoken van op het Belgiëplein voor Paleis 5 op de Heizel. Toeschouwers kunnen toekijken vanaf de Atomiumlaan. De MIVB raadt mensen met een beperking die het vuurwerk willen bijwonen aan om het station Houba-Brugmann te nemen voor de heen- en terugreis. (amg)
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.