Fietsster in levensgevaar na aanrijding door vrachtwagen

De Théodore Verhaegenstraat in Sint-Gillis.
Google Streetview De Théodore Verhaegenstraat in Sint-Gillis.
Een 34-jarige fietsster verkeert in levensgevaar na een ongeval met een vrachtwagen in de Théodore Verhaegenstraat in Sint-Gillis. Het ongeval gebeurde dinsdagmiddag omstreeks 12.30 uur. De fietsster belandde onder de truck en is in kritieke toestand met een MUG naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw reed met haar fiets in de Théodore Verhaegenstraat. Op dat moment kruiste een vrachtwagen haar pad, die de intentie had om ter hoogte van de Fernand Bernierstraat rechts af te slaan. Het slachtoffer kwam daarbij onder de vrachtwagen terecht, waarna de MUG meteen ter plaatse kwam en de vrouw naar het ziekenhuis vervoerde. Daar werd ze geopereerd. 

Volgens politiewoordvoerster van de zone Brussel-Zuid Kathleen Calie zou het gaan om een dodehoekongeval. Het Brusselse parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de juiste omstandigheden te onderzoeken.

De trams op lijn 81 tussen Bareel en Koningslaan werden een uur lang onderbroken. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.