Feestvierders op oudjaar vanaf 21.30 uur welkom aan Atomium

Nieuwjaars vuurwerk op de Heizel te Brussel
Dieter Nijs Nieuwjaars vuurwerk op de Heizel te Brussel
Het traditionele vuurwerk op oudjaar gaat door aan het Atomium. Wie erbij wil zijn, komt best op tijd en neemt ook best geen rugzak of glazen flessen mee.

De deuren van het nieuwjaarsvuurwerk gaan dinsdagavond om 21.30 uur open. Vanaf dan gaat ook het muzikale feest van start met DJ Simon LeSaint. De esplanade is toegankelijk via verschillende beveiligde ingangen op de Boechoutlaan, de Dikkelindelaan, de Atomiumlaan en het Sint-Lambertusplein.

Wie erbij wil zijn komt wel best op tijd. De organisatie vraagt iedereen om al om 21 uur op de site te zijn. Na het vuurwerk gaat het feest nog door tot 1 uur.

Wie dat wil, kan gratis parkeren op Parking C. Het netwerk van de MIVB is gratis vanaf middernacht en de Noctisbussen rijden nog tot 5 uur ’s morgens. De organisatie vraagt daarnaast om geen rugzakken, glazen flessen of voetzoekers mee te nemen naar het vuurwerk.

Door het vuurwerk zal de omgeving van het Atomium afgesloten zijn tussen dinsdag 7 uur en 5 uur ’s ochtends op Nieuwjaar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.