Elsensesteenweg vanaf begin augustus afgesloten

Photo News
De Elsensesteenweg zal ten gevolge van werken afgesloten worden tot 1 oktober. De werken kaderen in de heraanleg van de steenweg tot voetgangerszone. Het auto- en busverkeer wordt omgeleid.

Het gaat om een het klein stuk tussen de Naamsepoort en de Waversesteenweg van nog geen honderd meter, maar de impact is niet gering. Auto’s of bussen kunnen er plaatselijk immers niet meer door. Leveringen met lichte vrachtwagens zijn enkel mogelijk tussen 7 en 11 uur ‘s ochtends. 

Er zal een omleiding voorzien worden via de Louizalaan, de Lesbroussartstraat, de Malibranstraat en de Troonstraat. De bussen op lijnen 54 en 71 zullen ook niet meer via de Elsensesteenweg rijden. Ze krijgen een andere route. 

De werken kaderen in de heraanleg van de steenweg tot een autoluwe steenweg en moeten begin oktober af zijn. Er zijn omleidingen voorzien, zowel voor het autoverkeer als voor de bussen van lijnen 71 en 54.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.