Drink een koffie met je wijkagent om wijkproblemen te bespreken

.
Marc Baert .
Politiezone Brussel Hoofdstad Elsene wil het contact met de burgers bevorderen met een nieuw initiatief: coffee with a cop. De bedoeling is dat wijkagenten ’s avonds een koffie kunnen drinken met inwoners en kunnen praten over problemen in de wijk.

“De ideale gelegenheid om vragen te stellen en te praten over enkele wijkvraagstukken”, zegt de politiezone. Zo werden er vier data opgesteld, waar burgers welkom zijn voor een koffie in een café in de buurt.

Op 18 september van 16 tot 19 uur start Elsene in La Signare. Op 20 september van 16 tot 19 uur is Laken aan de beurt in Le Houba. Inwoners van Brussel-Stad spreken af op 26 september van 13 tot 15 uur in Tetouan en op 30 september van 13 tot 16 uur kan je een koffietje drinken in café De Wand in Neder-Over-Heembeek.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.