Doodsoorzaak van man onder Albertbrug nabij Docks is nog steeds onduidelijk

Lichaam gevonden in Brussel
Dieter Nijs Lichaam gevonden in Brussel
De doodsoorzaak van de man die maandagavond dood werd teruggevonden op de Vilvoordselaan, niet ver van winkelcentrum Docks Bruxsel, is nog altijd onduidelijk. Een autopsie bracht al aan het licht dat er geen geweld is gebruikt. Het slachtoffer is ondertussen nog altijd niet geïdentificeerd.

Het lichaam van de man werd maandagavond rond 18 uur ontdekt door een medewerker van Net Brussel. Het lijk lag onder de Albertbrug op de Vilvoordselaan, niet ver van winkelcentrum Docks Bruxsel en het station van Schaarbeek.

Het parket van Brussel nam in eerste instantie aan dat de man met geweld om het leven werd gebracht en opende een onderzoek voor doodslag. Volgens het parket waren er sporen van de tussenkomst van een andere persoon bij het overlijden. Het slachtoffer zou ook niet gestorven zijn op de plaats waar hij teruggevonden werd.

Dinsdag werd een autopsie uitgevoerd op het lijk, maar dat leverde weinig op. “Er zijn geen sporen van geweld gevonden, zoals messteken of andere verwondingen”, zegt parketwoordvoerder Denis Goeman. “Er zijn een aantal bijkomende medische onderzoeken gevraagd om meer duidelijkheid te brengen. Zo wachten we nog op het toxicologisch rapport. Ook kon de man nog niet formeel geïdentificeerd worden op basis van zijn vingerafdrukken.”

Lichaam gevonden in Brussel
Dieter Nijs Lichaam gevonden in Brussel
Lichaam gevonden in Brussel
Dieter Nijs Lichaam gevonden in Brussel
Lichaam gevonden in Brussel
Dieter Nijs Lichaam gevonden in BrusselReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.