Dodelijk ongeval op parking Westland Shopping

Vrouw met rollator belandt onder wielen van vrachtwagen in Anderlecht

Op de parking van het winkelcentrum Westland Shopping in Anderlecht is deze middag een dodelijk verkeersongeval gebeurd.
Mozkito Op de parking van het winkelcentrum Westland Shopping in Anderlecht is deze middag een dodelijk verkeersongeval gebeurd.

Op de parking van het winkelcentrum Westland Shopping in Anderlecht is deze middag een dodelijk verkeersongeval gebeurd. Een vrouw die over de parking stapte met een rollator werd er aangereden door een vrachtwagen. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren is op dit moment onduidelijk. De politie is ter plaatse en een deel van de parking aan het winkelcentrum langs de Sylvain Dupuislaan is afgesloten.

Later meer.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mark De vos

  Sanne dat kan wel zijn maar de vrachtwagen staat wel op het zebrapad. En ik denk niet dat die vrouw met rolator tegen overdreven snelheid een manoeuvre maakte of plots opdook.

 • Tiffany Weverbergh

  Sanne Vermeulen. Ik weet niet hoe een oude vrouw met een rollator in fout kan zijn van haar eigen dodelijk ongeval op een parking dan nog. Dus ja. Iedereen zal naar de vrachtwagenchauffeur kijken.

 • DIRK RASSCHAERT

  Ik heb daar ook jaren moeten leveren met een vrachtwagen. Het is daar een echt Zittenotman, en zeker met de schoolvakanties. Voetgangers lopen overal tussen, auto's rijden maar An en af en proberen terwijl men aan het manoeuvreren is zich 'og overal tussen te wringen... Wat ik nooit verstaan heb is waarom er daar geen afgebakende parking voor vrachtwagens is. Tenandere, men mag daar in feite maar leveren met palletten toch 10 uur, het uur waarop de meeste winkels daar opengaan. Dus ...

 • Sanne Vermeulen

  En iedereen gaat weer schieten op de vrachtwagen terwijl misschien het slachtoffer in de fout was. Desallniettemin, sterkte