Dit zijn de laatste beelden van vermiste Belg Theo (18) in Australië: politie zoekt getuigen

Het laatste beeld van de vermiste Belg.
VTM NIEUWS Het laatste beeld van de vermiste Belg.
De Australische politie heeft haar zoektocht voortgezet naar de Belg Theo Hayez (18), die sinds eind mei vermist is in Byron Bay. Matthew Kehoe, de hoofdinspecteur die belast is met de zaak, doet een oproep om getuigen te vinden. “We geloven dat iemand Theo moet gezien hebben nadat hij de nachtclub verliet”, klinkt het. Op de Facebookpagina van de politie van New South Wales zijn bewakingsbeelden vrijgegeven van de avond waarop hij verdween.

De oproep is gericht aan iedereen die informatie heeft of beelden uit de omliggende straten van bijvoorbeeld een dashcam. “We hebben voldoende middelen om vandaag nog in het bos in het oosten en in het noordoosten van de stad te zoeken”, verzekert de hoofdinspecteur. Alle informatie is relevant in deze onrustwekkende verdwijning.

De hoofdinspecteur zegt dat Theo Hayez sinds zijn verdwijning geen enkele financiële transactie of activiteit heeft verricht. Ook zijn telefoon lijkt niet meer actief te zijn.

De jongeman werd het laatst gezien op 31 mei, toen hij een nachtclub in Byron Bay verliet. In de vroege uurtjes van 1 juni was hij nog actief op WhatsApp. Sindsdien is er geen spoor meer van hem. De Belgische ambassade in Canberra staat in nauw contact met de lokale politie van Byron Bay.

Theo Hayez
RV Theo Hayez
Theo Hayez
DR Theo Hayez18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ROLANDE DE QUANTER

  Is hij iemand tegengekomen met slechte bedoelingen ? Ik hoop alsnog op een happy end

 • Kim Feytons - Nannan

  Hopelijk vinden ze hem gauw gezond en wel terug, maar iets in mij zegt dat het er niet goed uit ziet.

 • Kris De Smet

  Ik duim op een goede afloop voor de ouders!!

 • MYRTHE PASS

  Het valt regelmatig voor dat jongeren een soort wereldreis van een jaar maken. 18 jaar oud vind ik.nog veel te jong om alleen op pad naar het verre buitenland te gaan. Ik heb de indruk dat zij, gezien hun jonge leeftijd en het alleen reizen, een gemakkelijke prooi zijn voor personen die het niet goed met hen menen.

 • Lutgarde Vanderstraeten

  Verschrikkelijk,net voor hij weer naar huis zou komen.Hopelijk komt hij nog terecht levend en wel.Ik leef met de ouders mee.