dEUS speelt bekende album in AB

Bollen
Fans van dEUS kunnen zich in hun handen wrijven, want de Antwerpse rockband dEUS staat in mei 2019 drie avonden na elkaar in de Ancienne Belgique. Aanleiding is de 20ste verjaardag van hun derde album The Ideal Crash. De concerten passen in de Rewind-reeks van de AB.

The Ideal Crash geldt als een klassieker in het oeuvre van dEUS. Op het album prijken nummers als openingstrack ‘Put the Freaks Up Front’, ‘Sister Dew’ en de succesvolle single ‘Instant Street’. The Ideal Crash werd geproduceerd door de Canadees David Bottrill, tevens producer van onder meer Tool, The Smashing Pumpkins en David Sylvian, die later ook het voorlaatste dEUS-album Keep You Close onder handen zou nemen.

Naar aanleiding van de 20ste verjaardag wordt de plaat in geremasterde versie uitgebracht. dEUS geeft ook 20 concerten doorheen heel Europa. Op 21, 22 en 23 mei doen ze de AB aan en spelen de plaat integraal.

De ticketverkoop start op vrijdag 16 november.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.