Dertiger op klaarlichte dag doodgestoken in Matonge

Het slachtoffer werd neergestoken op de hoek van de Waversesteenweg met de Edinburghstraat in Matonge.
Google Het slachtoffer werd neergestoken op de hoek van de Waversesteenweg met de Edinburghstraat in Matonge.
Een 31-jarige man is overleden aan de gevolgen van een brute mesaanval zondagavond in de Brusselse Matongewijk. Dat meldt RTL en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. 

Voorlopig is nog geen verdachte opgepakt, maar de eerste aanwijzingen in het onderzoek duiden op een afrekening tussen stadsbendes, in het kader van een drughandel, aldus het parket.

De steekpartij vond zondagavond omstreeks 18.30 uur plaats, op de hoek van de Waversesteenweg met de Edinburghstraat in Matonge in Elsene. Het 31-jarige slachtoffer werd aangevallen door een of meerdere daders en kreeg verschillende messteken in de buik. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij afgelopen nacht overleed aan zijn verwondingen. 

Het Brusselse parket had intussen een gerechtelijk onderzoek geopend voor poging doodslag en ging nog zondagavond ter plaatse met de onderzoeksrechter, een wetsarts en het gerechtelijk labo.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.