Daders gewelddadige overval op café gezocht

Opsporing: Gewapende overval in Sint-Jans-Molenbeek op 11/01/19
Baert Marc Opsporing: Gewapende overval in Sint-Jans-Molenbeek op 11/01/19
De politie is op zoek naar de daders van een gewelddadige overval op een Molenbeeks café en heeft een opsporingsbericht verspreid.

Op vrijdag 11 januari 2019 werd een gewapende overval gepleegd op een café in de Jubelfeestlaan in Molenbeek. Twee mannen van ongeveer 30 en 40 jaar oud, kwamen het café binnen. De eerste stapte op haar af en overmeesterde haar door haar bij haar nek vast te nemen, terwijl de tweede dader haar bedreigde met een stanleymes. Hij dwong haar vervolgens de kassa te openen. Terwijl een van de daders haar vasthield, doorzocht de andere de rest van de toog en vervolgens ook haar handtas. Eens ze het geld hadden, begaven de daders zich naar de uitgang. Het slachtoffer werd hierbij bruusk uit de weg geduwd. Ze kreeg  ook nog enkele klappen in het gezicht en op het lichaam alvorens de daders het café verlieten.

De politie heeft op verzoek van het parket een opsporingsbericht verspreid. De eerste dader is ongeveer 40 jaar oud en normaal gebouwd. Hij heeft een baard en volle lippen. De tweede dader is tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij is normaal gebouwd en is kleiner dan zijn kompaan. Hij heeft een snor.

Opsporing: Gewapende overval in Sint-Jans-Molenbeek op 11/01/19
Baert Marc Opsporing: Gewapende overval in Sint-Jans-Molenbeek op 11/01/19

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben over de feiten of de daders contact op te nemen met de speurders op het gratis nummer 0800/30.300 of via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.