Couleur Café vervolledigt hoofdpodia met acht nieuwe namen

Salif Keita
BELGAIMAGE Salif Keita
Het Brusselse festival Couleur Café heeft maandag acht nieuwe namen bekend gemaakt. Zo is de programmatie voor de drie hoofdpodia compleet. Onder meer Groundation, La Yegros en Salif Keita vervolledigen de line-up.

Zoals elk jaar is er op de line-up van Couleur Café voor ieder wat wils. Op 28, 29 en 30 juni kan je in het Ossegempark genieten van een uitgebreide waaier aan elektronische muziek, hip-hop, r&b, reggae of wereldmuziek. Ze pakten onlangs uit met grote namen zoals Lauryn Hill, Sean Paul of Craig David maar zetten ook in op meer underground muziek, die een aangename ontdekking kunnen zijn.

Op 28 juni kan je losgaan op het Argentijnse neo-cumbia van La Yegros, Les Amazones d’Afrique, een girlpower groep met West-Afrikaanse roots of eerst je dansbenen opwarmen op de Jamaicaanse reggae van Samory-I & The Black Heart. De volgende dag kan je genieten van de Malinese gouden stem van Salif Keita en het Canadese wonderkind van de rap, Loud. Dit wordt zondag afgerond met Californische jazzreggae van Groundation, een Cubaans feest met Lachy y La Suprema Ley en de kers op de taart is Kabola, een ongekende groep van jong Brussels-Congolese rumba-talenten.

In de loop van de week maakt het wereldfestival nog zijn line-up van het Brusselse project, Niveau4 XXL, en de dj’s en dub-collectieven bekend.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.