Chauffeur van ongeval Helmetsesteenweg is geïdentificeerd

Het ongeval op de Helmetsesteenweg in Schaarbeek.
Baert Marc Het ongeval op de Helmetsesteenweg in Schaarbeek.
De man die zaterdag achter het stuur zat van de wagen die overkop ging op de Helmetsesteenweg in Schaarbeek is geïdentificeerd en zal verhoord worden. Dat laat het parket van Brussel weten.

Het ongeval gebeurde zaterdagavond laat op de Helmetsesteenweg. Een wagen ging er aan het slippen op de natte tramsporen en ging over de kop. Een vrouwelijke passagier raakte bij het ongeval gewond. De bestuurder nam na het ongeval de benen en was sindsdien spoorloos.

Het parket laat nu weten dat de man geïdentificeerd is en in de komende dagen verhoord zal worden. Hij raakte zelf ook lichtgewond bij het ongeval.

De gemeente Schaarbeek maakte ondertussen bekend dat er extra snelheidscontroles komen. De politie van de zone Noord, waar ook Evere en Sint-Joost-ten-Node deel van uitmaken, zal een eigen Lidar krijgen. Die superflitspaal moet een verviervoudiging van het aantal controles mogelijk maken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.