Exclusief voor abonnees

Camille (33) en Jean (35) lieten goedbetaalde job in Londen achter en zijn nu wereldberoemde influencers: “We laten mensen dromen”

Jean Hocke (35) en Camille Demyttenaere (33).
Baert Marc Jean Hocke (35) en Camille Demyttenaere (33).
Ooit waren ze consultants in Londen, maar Jean Hocke en Camille Demyttenaere gooiden het over een heel andere boeg en verdienen intussen al meer dan twee jaar hun brood als influencer met hun Instagrampagina ‘@backpackdiariez’. Hun recept is simpel: ze gaan op reis en posten daar prachtige foto’s van. Maar het is een job waar veel meer bij komt kijken dan je zou denken...

Dit interview werd afgenomen op een zeer druilerige, typische Belgische, grijze winterdag. Een groot contrast met Brazilië, waarvan Camille en Jean net terugkeerden. Last van een jetlag? “Dat valt heel goed mee”, zegt de stralende Camille. “Brazilië is ook maar vier uur tijdsverschil. Bali bijvoorbeeld is wat anders. Dat zit toch een paar dagen in je kleren.”

backpackdiariez
backpackdiariez backpackdiariez

Camille en Jean zijn het koppel achter de Instagrampagina ‘@backpackdiariez’ en de reisblog ‘www.backpackdiariez.com’ en hun jobomschrijving leest voor velen waarschijnlijk als een droom: op reis gaan naar verre landen en daar foto’s nemen en artikels rond schrijven. 

Hoe doe je dat dan, influencer worden? 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis