Brussels verkeer ondervindt heel wat hinder door verschillende evenementen

Brusselse ring.
Marc Baert Brusselse ring.

Verschillende evenementen die dinsdagavond plaatsvinden in Brussel veroorzaken heel wat verkeershinder in en rond de hoofdstad. Dat meldt de Brusselse politie. Zo is er vanavond de voetbalwedstrijd België-Cyprus in het Koning Boudewijnstadion en vindt in het naburige Paleis 12 op de Heizel het concert van Angèle plaats. Daardoor staat het verkeer op de Brusselse Ring zo goed als stil tussen Dilbeek en Wemmel.

De Brusselse politie heeft een bijzonder dispositief voorzien voor het verkeer dat naar het concert of de wedstrijd van de Rode Duivels wil. Er is een oproep gedaan naar de bezoekers van beide evenementen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen en er zijn extra bussen ingelegd om supporters naar het Koning Boudewijn stadion te brengen. Ook is er in de Madridstraat een zone voorzien waar concertganger snel kunnen afgezet en opgehaald worden.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • lukas wouters

    Bij zulke evenementen een ticket openbaar vervoer inclusief zou een begin zijn. En dan nog een openbaar vervoer dat op iets trekt...