Brussels Games Festival brengt liefhebbers van gezelschapsspellen samen

Archiefbeeld Brussels Games Festival
BGF Archiefbeeld Brussels Games Festival
Het Brussels Games Festival keerde dit weekend terug naar onze hoofdstad voor de 7de editie. Het brengt de beste en ook nieuwste gezelschapsspellen samen in het Jubelpark, waar jong en oud samen kunnen spelen.

Het gratis festival lokte alle jonge zielen samen om bordspelen, strategiespellen of buitenspellen in de kijker te zetten. Zo’n 500 spellen waren ter beschikking en iedereen kon ermee gaan spelen. Het festival organiseerde ook toernooien voor mensen die van competitie houden. Daarnaast was er een ‘prototype zone’, waar bezoekers games kunnen uitproberen die nog niet op de markt zijn. 

Dit jaar heeft het Brussels Games Festival extra aandacht voor het milieu. “Ons doel is niet alleen om je te laten nadenken over spellen en hun impact op het milieu, maar ook om tijdens het festival onze ecologische voetafdruk bewust klein te houden, en om onze bezoekers aan te sporen om hierbij meer betrokken te zijn.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.