Brussels Fashion Days focust op duurzaamheid, ondernemerschap en ambacht

Brussels Fashion Day's
Dieter Nijs Brussels Fashion Day's
De achtste editie van de Brussels Fashion Days vond afgelopen weekend plaats. Het grootste evenement in de Belgische mode-sector moet de vaak exclusieve en ontoegankelijke modewereld openen voor het grote publiek. Dit jaar focussen de Fashion Days op duurzaamheid, ondernemerschap en ambacht.

De Brussels Fashion Days biedt een compleet beeld van de Belgische mode met 4 modeshows, een gigantische pop-up store, de aanwezigheid van Belgische modescholen en workshops. De beroemde pop-up store van de Brussels Fashion Days breidt verder uit en telt dit jaar niet minder dan 50 ontwerpers. Bezoekers kunnen gedurende het hele evenement de laatste nieuwigheden van deze ontwerpers ontdekken en kopen.

Drie criteria

Dit jaar hebben de ontwerpers hun selecties gebaseerd rond 3 criteria: duurzaamheid, ondernemerschap en ambacht. De Opening Fashion Show van vrijdagavond zette 13 Belgische ontwerpers van over heel België in de schijnwerpers. Zaterdag veroverden ook een aantal Belgische designers de catwalk. Daarna vond de International Fashion Show plaats. Belgische alsook internationale ontwerpers namen bezoekers dan mee op reis met hun prachtige designs. 

Het weekend werd op zondag om 17u afgerond met een grote, kleurrijke fashionshow van de beste studenten van de Belgische modescholen.

Brussels Fashion Day's
Dieter Nijs Brussels Fashion Day's
Brussels Fashion Day's
Dieter Nijs Brussels Fashion Day's
Brussels Fashion Day's
Dieter Nijs Brussels Fashion Day'sReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.