Brandweer rukt uit naar fitnesszaal nadat man gekneld raakt met voet onder crosstrainer

De brandweer voelde zich genoodzaakt om een stuk van de crosstrainer door te zagen.
Brandweer Brussel De brandweer voelde zich genoodzaakt om een stuk van de crosstrainer door te zagen.
Een niet alledaagse interventie voor de brandweer van Brussel donderdagavond. Omstreeks 20.45 uur werd de brandweer opgeroepen naar een fitnesszaal in het Brusselse. Een man zat er namelijk gekneld met zijn voet onder een elliptische fiets, oftewel een crosstrainer.

De voet zat gekneld tussen een hefboom en het apparaat zelf. Het slachtoffer kreeg een pijnstillend middel toegediend door de aanwezige MUG-arts tijdens de werkzaamheden ter bevrijding. Eerst werd een treeplank verwijderd om meer plaats te creëren, maar dat gaf geen voldoening. Vervolgens zaagden de brandweerlieden een hefboom door met een elektrische steekzaag om de voet te bevrijden. De gekwetste werd later overgebracht naar het ziekenhuis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.