Bizarre dood in Steenstraat, politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen die toevallig langsliepen
federale politie De politie zoekt getuigen die toevallig langsliepen

Op zondag 23 september werd het levenloze lichaam van een man aangetroffen op de binnenkoer van zijn woning in de Steenstraat in Brussel. De politie vraagt getuigen zich zo snel mogelijk te melden.

De politie loopt momenteel op een dood spoor en is op zoek naar elke mogelijke getuige die aanwezig was in de Steenstraat in Brussel tussen 3 en 4 uur in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 september 2018 en die iets verdachts zou gezien of gehoord hebben. Bewakingscamera’s hebben verschillende personen gefilmd. Om de omstandigheden van dit overlijden te kunnen verduidelijken, vragen de onderzoekers dat deze belangrijke getuigen zich zouden melden.

Wie zich in de Steenstraat bevond of iets gezien heeft, kan contact opnemen met de speurders via het gratis nummer 0800/30.300 of via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.