Bestuurder rijdt agent voorbij in veiligheidszone bij auto-ongeval

Ongeval Jules De Trooz.
Facebook Alertes Contrôles De Police Ongeval Jules De Trooz.
Twee mensen zijn in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 04.20 uur betrokken geraakt bij een auto-ongeval op de Jules De Troozlaan in Brussel. Daarbij moest de rijbaan afgesloten worden. Een bestuurder was gehaast en reed daarom toch de weg op. De man staat momenteel geseind.

Hoe het accident precies gebeurde, is niet duidelijk. De politie stelde een veiligheidszone in om de rijbaan te reinigen nadat een van de wagens olie verloor. Een van de bestuurders werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het reinigen van de baan, reed een andere bestuurder richting de agent die op dat moment de straat blokkeerde. De man wilde kost wat kost zijn route verder zetten en reed de agent langs het voetpad voorbij. “De politie zette geen achtervolging in, maar de bestuurder staat ondertussen wel geseind”, zegt politiewoordvoerder Olivier Slosse. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.