Bestuurder moet bevrijd worden na zware botsing

Ilustratiebeeld.
photo_news Ilustratiebeeld.
Zondagochtend omstreeks 6 uur heeft er zich op de Barthélémylaan in Brussel een zware botsing voorgedaan waarbij een bestuurder bevrijd moest worden door de brandweer. Twee personen werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij de botsing waren twee wagens betrokken: een BMW X5 en een Seat Ibiza. In de BMW raakte niemand gewond, maar in de kleinere Seat zat een persoon gekneld en lag er een andere persoon gewond naast het voertuig bij aankomst van de hulpdiensten.

“Om de geknelde bestuurder te bevrijden werd een portier en het stuur verwijderd. Ze werden allebei door de MUG overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of ze zwaargewond zijn”, aldus Walter Derieuw, woordvoerder van de Brusselse brandweer.

De hulpdiensten waren ter plaatse met een commandowagen, een pompwagen, een ontzettingswagen, drie ziekenwagens en twee MUG’s. De politie doet verder onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.