Autobestuurder wil voetganger aanrijden, raakt parkeermeter

Op de Elsensesteenweg heeft een bestuurder zondagmiddag geprobeerd om een voetganger aan te rijden op het voetpad. De wagen raakte echter alleen een parkeermeter. De bestuurder stapte daarna uit en deelde enkele slagen uit aan het slachtoffer. Die is drie dagen arbeidsongeschikt.

De twee mannen kregen het zondagnamiddag rond 15 uur aan de stok op de Elsensesteenweg tussen het Fernand Cocqplein en het Flageyplein. De reden voor de ruzie is nog onduidelijk, maar de bestuurder van de wagen probeerde in ieder geval de voetganger opzettelijk aan te rijden. Hij reed daarvoor het voetpad op, maar raakte alleen een parkeermeter. Dat bevestigt de politie. De bestuurder stapte uit en deelde slagen uit aan het slachtoffer. Die is drie dagen arbeidsongeschikt. Hij kon dezelfde dag al wel verhoord worden door de politie. Wie de bestuurder is van de wagen, is nog niet duidelijk. Hij wordt actief door de politie opgespoord. (JVC)
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.