Agent lichtgewond bij dakbrand in Molenbeek

Baert Marc
In de Kolomstraat in Sint-Jans-Molenbeek heeft donderdagavond een dakbrand gewoed. Een woning is er onbewoonbaar door waterschade. Een agent raakte lichtgewond bij de evacuatie.

Het vuur ontstond rond 16.30 uur om een nog onbekende reden. De bewoonster van het getroffen appartement werd door de politie in veiligheid gebracht. Een agent raakte daarbij lichtgewond aan de arm, maar hij moest niet naar het ziekenhuis. Ook de bewoonster werd ter plaatse onderzocht door de MUG.

De brandweer kon het vuur snel bedwingen. De woning zelf is onbewoonbaar door waterschade. Ook twee andere woningen liepen lichte schade op door het vuur. De brandweer stuurde extra pompwagens en manschappen ter plaatse om de manschappen sneller te kunnen aflossen vanwege de hitte.

De brand veroorzaakte een grote rookpluim, die in de wijde omgeving te zien was.

Baert Marc
Baert Marc
Baert MarcReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.