81-jarige man vermist na bezoek aan familie in ’s Gravenbrakel

Het opsporingsbericht voor Jean-Baptiste Heymans.
Baert Marc Het opsporingsbericht voor Jean-Baptiste Heymans.
De politie is op zoek naar de 81-jarige Jean-Baptiste Heymans. Hij werd voor het laatst gezien toen hij familie bezocht in ’s Gravenbrakel.

Op dinsdag 23 juli 2019 rond 9.30 uur verliet de 81-jarige Jean-Baptiste Heymans de woning van een familielid in ‘s-Gravenbrakel. Sindsdien werd hij niet meer opgemerkt. Hij verplaatst zich met een beige Renault Megane met de nummerplaat CRY-144. De man zou in Ukkel wonen, maar dat kon het Brusselse parket niet bevestigen.

Jean-Baptiste Heymans is normaal gebouwd en 1m80 lang. Hij heeft grijzend haar en is kalend. Hij heeft een snor en draagt een bril. Hij spreekt Nederlands, Frans, Duits en Luxemburgs.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een beige broek, een gele polo met blauwe en gele strepen en sandalen.

Wie meer informatie heeft over deze verdwijning kan contact opnemen met de federale politie via haar website of op het gratis nummer 0800/30.300.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.