Zes maanden cel voor winkeldief die meer dan 700 euro aan winkelwaar onder z’n jas verstopte

De winkeldief werd betrapt in de Hypermarkt Carrefour in B-Park in Brugge.
Foto Proot De winkeldief werd betrapt in de Hypermarkt Carrefour in B-Park in Brugge.
Een 36-jarige Bruggeling heeft 6 maanden cel en 800 euro boete gekregen voor een winkeldiefstal in de Hypermarkt Carrefour in het B-Park in Brugge. Bartje V.D. slaagde erin om meer dan 700 euro aan winkelwaar te verstoppen onder z’n jas.

“Het is me zelf een raadsel hoe hij dat allemaal ongezien naar buiten heeft gekregen.” De procureur stak tijdens de behandeling van de zaak zelf z’n verbazing niet onder stoelen of banken. Bartje V.D. werd op 14 december vorig jaar net voorbij de kassa van de Hypermarkt Carrefour geklist door de winkeldetective. Onder z’n jas bleken een ganse boel gestolen spullen te zitten. V.D. was erin geslaagd onder meer een DVD-box, drank, kledij, sigaretten en schoenen te verstoppen. Batterijen en scheermesjes had de winkeldief uit de verpakking gehaald om ze beter in z’n jas te krijgen. De man stond bij de politie al gekend voor verschillende feiten, maar kwam voor z’n proces niet opdagen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.