Youth for Climate zoekt nieuwe leden voor
protestactie op 20 september

Een beeld van één van de klimaatmarsen afgelopen jaar in Brugge.
Benny Proot Een beeld van één van de klimaatmarsen afgelopen jaar in Brugge.
De organisaties Youth for Climate Brugge en Youth for Climate Oostende plannen een nieuwe protestactie op 20 september en zoeken versterking.

De klimaatjongeren hebben in de aanloop naar de vorige verkiezingen een aantal marsen georganiseerd in die steden. “Vanaf september zijn we terug en we zullen harder actievoeren dan ooit tevoren”, zegt Tatyana Decelle van Youth for Climate Brugge. “We zoeken mensen die gemotiveerd zijn om mee te werken binnen de organisatie. Mensen die er ook tijd in willen steken, want het vraagt best wel wat engagement. Onze eerstvolgende klimaatmars vindt plaats op vrijdag 20 september. We zijn nu al volop alles aan het organiseren achter de schermen. Een team helpende handen zou dus zeker welkom zijn.” Geïnteresseerden kunnen zich melden op youthforclimate.brugge@gmail.com.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • chris deduytsche

    Vakantie gedaan zeker.

  • Erwin Vandriessche

    Toch raar dat gastjes niet nu in de zomervakantie hun acties verder zetten hé! Denk eerder dat het om extra dagen verlof gaat dan om milieu! Dus weg ermee en gewoon verbieden, zo lang er geen volwaardige alternatieven aangeboden zijn! Maar ze zullen we met velen op reis geweest zijn met auto, vliegtuig, enz.. of op een of ander festival veel vuil achtergelaten hebben!