Wéér prijs op Horeca Awards voor Hotel De Castillion als meest klantvriendelijke privéhotel van België

Joachim Meersseman en Delphine Christiaens van hotel De Castillion winnen Hospitality-award.
Foto Benny Proot Joachim Meersseman en Delphine Christiaens van hotel De Castillion winnen Hospitality-award.
Net als in 2018 heeft het hotel De Castillion in Brugge de prestigieuze Horeca Award gewonnen voor meest klantvriendelijke privéhotel van België.

Sinds 32 jaar zijn Marc Christiaens en Leentje Stevens, samen met zoon Olivier, dochter Delphine en schoonzoon Joachim de drijvende kracht achter het succes van hotel De Castillion. “Dat wij dan opnieuw deze prijs winnen, komt echt als een verrassing”, zegt Joachim Meersseman. “Dit was nooit gelukt zonder ons fantastisch team. Wij doen elke dag ons uiterste best voor onze gasten. Een betere motivatie bestaat niet.” Er was nog reden om te vieren bij de familie Christiaens, want de bed & breakfast van Leentje Stevens B&B Riche Terre in Sijsele werd derde bij de meest klantvriendelijke b&b’s. 

De Horeca Awards Belgium zijn een onderdeel van de Hospitality Awards Belgium. Ze vormen één geheel met de Retail Awards Belgium. Ze worden gezien als de Oscars voor de Belgische horeca. 

Weer prijs voor hotel De Castillion.
rv Weer prijs voor hotel De Castillion.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.