Wecandance ondanks felle wind, toch uitverkocht

Instagram wecandancefest
Ook de tweede festivaldag van Wecandance is volledig uitverkocht. De 500 tickets aan de deur zijn tegen de avond verkocht. Festivalgangers trotseerden hevige windstoten om de verschillende dj's aan het werk te zien. In totaal kwamen zo'n 18.000 bezoekers naar het strand van Zeebrugge vandaag, zaterdag.

"De organisatie is er volledig in geslaagd alles veilig te houden. Het publiek heeft er behalve wat verward haar met zand in niet veel van gemerkt" zegt mede-organisator Bart Roman.

De organisatie nam extra maatregelen door containers te plaatsen om de wind tegen te houden. Ook de podia werden extra beschermd tegen de wind.  Voor de laatste festivaldag op zondag 11 augustus zijn nog enkele tickets beschikbaar op de site www.wecandance.be.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hugo Stigletz

    Benenwerk in brugge is veel beter en gratis veel verschillende muziekgenres en verschillende locaties

  • Allex Kovalev

    De moeite niet waard, heel slechte geluidskwaliteit, organisatie flop, catering in het honderd..de line up en sfeer zwak...niet veel soeps, er zijn veel betere festivals, Tom Land, Ostend Beach, Dour.