Wagen over de kop na zwaar ongeval langs Pathoekeweg

Het ongeval gebeurde langs de Pathoekeweg
Jan Van Maele Het ongeval gebeurde langs de Pathoekeweg
Bedrijven in de buurt van de Pathoekeweg in Brugge zaten dinsdagnacht en woensdagochtend enige tijd zonder internet of telefonie na een zwaar ongeval omstreeks middernacht. 

De bestuurder van een personenwagen die in de richting van Brugge reed, verloor er door een nog onbekende reden de controle over zijn stuur en ging van de weg af. Hij ramde daarbij een elektriciteitskast en een communicatiekast. Door de impact ging de wagen over de kop en belandde op zijn dak in de berm. Het puin lag verspreid over een lengte van 50 meter. De bestuurder werd naar het ziekenhuis overgebracht. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. De communicatiekast werd totaal verwoest. Pas in de loop van de voormiddag zal blijken wat de schade voor de nabijgelegen bedrijven is. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • DIDIER FRANCART

    Levenslang rijverbod voor zulke Johnny's die denken alles onder controle te hebben maar toch het leven van anderen in gevaar brengen. Meerdere malen hoor ik 's nachts gierende, loeiende en brullende bolides de revue passeren langs de E403 en Torhoutse stnwg omdat ze dan minder in de kijker lopen. 's Nachts meer anonieme politiepatrouilles op de baan als het kan. Dankt u.

  • Angelo Cabooter

    Zal weer van traag te rijden zijn zekers.