VIDEO. Miss België en 30 collega’s stellen nieuwe website voor

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Miss België 2019 Elena Castro Suarez, haar twee eredames en een reeks collega’s met andere lintjes hebben zaterdag in Brugge de nieuwe website van Missitems voorgesteld.

Missitems is de belangrijkste website in de miss- en misterwereld in Vlaanderen en Wallonië. Het is een idee van Bruggeling Filip Vanden Berghe, die er bijna twaalf jaar geleden mee begon. “Het blijft de bedoeling om de meisjes en jongens op een positieve manier in beeld te brengen”, vertelt hij. “We posten maandelijks 150 artikels over missverkiezingen in Vlaanderen en Wallonië. Sinds kort is daar ook een internationaal luik bijgekomen. We worden in dit wereldje echt wel au sérieux genomen en die erkenning doet deugd.”

De aanwezigheid van Miss België en haar twee eredames tijdens de lancering van de nieuwe site is daar een bewijs van. Ook organisatrice Darline Devos kwam speciaal naar brouwerij Bourgogne des Flandres in Brugge. Er werd taart aangesneden en een glaasje gedronken. “De oude website was niet goed toegankelijk via de smartphone en tablet”, legt Vanden Berghe uit. “Omdat we merken dat de meisjes vooral daarmee bezig zijn, was dat de eerste vereiste. Er zijn ook geen honderden categorieën meer, maar nog slechts drie: internationaal, nationaal en regionaal. Tegelijk krijgen we steeds meer bezoekers uit het Franstalige landsgedeelte. Daarom is de website nu ook in twee talen te bezoeken.”

Benny ProotReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.