Topatleet Koen Naert loopt mee in Dwars door Brugge

Dwars door Brugge
Benny Proot Dwars door Brugge
Topatleet Koen Naert, op 7 april nog goed voor een fenomenale tijd op de marathon van Rotterdam, staat aan de start van Dwars door Brugge op zondag 12 mei.

“Brugge is de enige wegwedstrijd die nu op mijn planning staat”, zegt de regerend Europees marathonkampioen, die in Rotterdam 2 uur 7 minuten en 39 seconden deed over de afstand. “Ik kijk ernaar uit om samen met duizenden lopers 15 kilometer dwars door de historische binnenstad te lopen. Het is een thuiswedstrijd voor mij. Net als voor alle andere lopers is het ook voor mij een kick om door die massa toeschouwers in de binnenstad te lopen. Ik wil hier absoluut bij zijn.”

De 39ste editie van Fintro Dwars door Brugge vindt plaats op 12 mei. Naast de 15 km, die de deelnemers alle mooie plekjes van Brugge laat zien, staat er ook een 5 km op het programma en de Alpro Kids Run over 1 km. De kinderen starten om 12.30 uur, de 5 km om 13 uur en de 15 km o 14 uur. Inschrijven kan op de campus Ter Groene Poorte langs de Spoorwegstraat, waar alle wedstrijden eindigen. De start van de Kids Run en de 15 km bevindt zich onder de balkonrotonde aan het station. De 5 kilometer start in het Minnewater.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.