The Van Jets toppen Red Rock Rally

The Van Jets komen Red Rock Rally afsluiten.
Alex Vanhee The Van Jets komen Red Rock Rally afsluiten.
The Van Jets zijn de headliner van de 25ste Red Rock Rally op 1 mei in het Brugse Astridpark. Ze zijn aan een afscheidstournee bezig.

Vanaf 13 uur betreden 5 bands de muzikale arena: één komt er als winnaar uit en ontvangt een cheque van 500 euro. Het was al uitgebreid in het nieuws: op 1 november geven The Van Jets uit Oostende hun laatste optreden. In 2004 waren ze nog de trotse winnaars van de Red Rock Rally. Ze sluiten op 1 mei om 22.30 uur dus hun carrière mee af in Brugge. Verder staan ook SONS op het podium. Zij waren vorig jaar nog één van de winnaars van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Hun single ‘Ricochet’ stond even later te blinken op nummer 1 in De Afrekening en daarna openden ze ook de Main Stage van Rock Werchter 2018.

Met Hypochristmutreefuzz komt de meest geflipte noiseband van Gent het podium onveilig maken. De groep behaalde een tweede plek op De Beloften, werd geselecteerd voor de Nieuwe Lichting, stond al in De Afrekening van Stubru en kreeg van Humo 3,5 sterren voor hun debuut. Opwarmers van het avondgedeelte zijn de bluesy garagerockers van RHEA. Deze finalisten van De Nieuwe Lichting palmden intussen tot drie keer toe de Ancienne Belgique in. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.