Té veel volk trekt richting zwembad in Brugge: Lago Olympia sluit tijdelijk deuren om veiligheidsredenen

Er was te veel volk in het zwembad (archiefbeeld)
Foto Proot Er was te veel volk in het zwembad (archiefbeeld)
De extreme hitte lokte donderdagmiddag heel wat Bruggelingen richting het zwembad. In Lago Olympia besloten ze donderdagnamiddag zelfs de kassa’s te sluiten en niemand meer toe te laten. “Er was al te veel volk binnen", klinkt het. 

In de loop van de late namiddag normaliseerde de situatie zich en kon er opnieuw volk toegelaten worden. Hoeveel mensen er precies binnen waren, is niet duidelijk. Wel staat vast dat zowel het zwembad als het recreatief gedeelte met buitenbad overval zaten. “Omwille van veiligheidsredenen hebben we de toegang gesloten”, klinkt het bij Lago Olympia. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • DIDIER FRANCART

    Een hitteplan invoeren. De beurten in tijd beperken volgens een numeriek systeem om iedereen de kans te geven te komen zwemmen. Bijgevolg moet de prijs per beurt ook aangepast worden.

  • Geert Landsman

    Hitte in Brugge? Laat me niet lachen....kom eens naar Limburg!