Tangoliefhebbers openen eigen bar in Oud Sint-Jan

Brugge tango dansen zowel binnen als buiten in het Oud St Jan: Barrio De Tango Davy Spriet
Benny Proot Brugge tango dansen zowel binnen als buiten in het Oud St Jan: Barrio De Tango Davy Spriet
Negen Brugse tangoliefhebbers openen tijdens de eerste week van juli hun eigen tangobar Barrio de Tango in Oud Sint-Jan.

Ze palmen daarvoor permanent de Bach-zaal in. In Barrio de Tango kan je iets drinken, maar ook tango dansen. Davy Spriet is één van de initiatiefnemers: “We willen onze passie voor tango met heel Brugge delen”, zegt hij. “Er zijn al wat verenigingen actief rond deze Zuid-Amerikaanse dans. Die verenigen we hier, met een eigen thuishaven in een heel huiselijke sfeer.” De initiatiefnemers waren al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie en kwamen uiteindelijk bij Oud Sint-Jan uit. “Een ideale locatie, want in de drukke ‘Brugse driehoek’ en niet ver van het station. Bovendien hebben we hier een grote parking bij de deur.” De bar zal deze zomer geopend zijn op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19 uur. Vanaf september breiden die openingsdagen en -uren nog uit. “Iedereen is welkom”, stipt Spriet aan. “Bij mooi weer gaan we buiten dansen en we houden ook lessen en workshops.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.