Supporters Club Brugge willen wandeling vzw Groen boycotten voor houding in stadiondossier

illustratiebeeld
BELGA illustratiebeeld
FC Bruges Taskforce 5 na 12 - een supportersvereniging van Club Brugge - is de houding van vzw Groen in het stadiondossier beu en onderneemt op 6 oktober actie. Tijdens de poëziewandeling van de vzw zullen meer dan 1.000 blauw-zwarte supporters meestappen om hun ongenoegen te uiten. 

De vzw Groen is de enige partij die zich blijft kanten tegen de bouw van een nieuw stadion langs de Blankenbergse Steenweg. En dat hangt de fans van Brugge nu de keel uit. “Het is geen pesterij dat we zullen meestappen, maar het is de enige manier waarop we hen kunnen treffen”, klinkt de uitleg van FC Bruges Taskforce 5 na 12. De taskforce roept de supporters ook op om bij de thuiswedstrijd van Club Brugge tegen AA Gent op 6 oktober zure beertjes mee te brengen. Die willen ze dan later overhandigen aan vzw Groen. De politie van Brugge is ondertussen op de hoogte van het mogelijk treffen tussen beide partijen tijdens de wandeling en zal er aanwezig zijn. 
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sjonny Martero

  Groen stel een andere plaats voor waar huizen moeten onteigend worden. Een stuk is belangrijker dan mensen voor Groen. Dégoutant!

 • David Lievens

  Bob Bruyland, aangezien Verhaeghe het grootste deel zelf financiert en voor de rest sponsors zocht, zal de stad Brugge zijn aandeel erg klein zijn. Hij wil immers zo weinig mogelijk politieke inmenging zodat hij met het stadion kan doen wat hij wil. Dat al die 'onderzoeken' geld kosten is een feit, maar daarvoor mag je jezelf dan richten tot de kleine vzw's ten lande die dit gewoon tegen willen houden omdat ze niks beters te doen hebben en gefrustreerd in het leven staan.

 • Geert Thijs

  Dat ze het oude stadion opknappen heeft KVM ook gedaan. Maar doen ze niet de burgermeester zal wel iets bijverdienen als ie het rond krijgt

 • Frank Vekemans

  de naam van de vereniging zegt genoeg, en ik ben geen supporter van Club maar in deze hebben ze groot gelijk, Groen is tegen alles, behalve als het henzelf aanbelangt

 • Yvan Beelaert

  Vijf gepensioneerde groenen boycotten een dossier,te gek voor woorden.

Video