Sissy-Boy weg op de Markt? “Geen sprake van”

Modeketen Sissy Boy is gevestigd in de oude site van de Post op de Markt
Benny Proot Modeketen Sissy Boy is gevestigd in de oude site van de Post op de Markt
Het hardnekkige gerucht dat modeketen Sissy-Boy zou wegtrekken van de Markt in Brugge, is uit de lucht gegrepen. Dat zegt de uitbater van de winkel.

Er doen al een paar weken verhalen de ronde als zou Sissy-Boy plaats maken voor MediaMarkt of een andere grote speler. “Niets van aan”, reageert de winkelverantwoordelijke. “Ik begrijp dat er wat onrust is, maar we blijven hier gewoon verder werken.” De Nederlandse winkelketen Sissy-Boy ging in het voorjaar failliet, maar kon al meteen een doorstart maken. De Termeer Groep, het moederbedrijf van Sacha en Manfield, werd snel de nieuwe eigenaar. In België heeft Sissy-Boy winkels in Knokke-Heist, Gent, Hasselt, Brugge en Antwerpen. Die blijven geopend.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Angelo Cabooter

    Een Mediamarkt in dat gebouw, is niet haalbaar, vanwege de ruimte. En dat zal serieus concurreren met de Fnac. We hebben al een Mediamarkt in Sint-Kruis, dat destijds van het Station afkomstig is (nu huis van de Bruggelingen) Ikzelf ben er maar 1 keer in geweest in Sissy Boy, maar ik kom daar nooit meer. Veel te duur.