Reclamebureau skinn neemt als eerste intrek in Blackboxx

Het zwarte gebouw aan het Nijverheidsdok oogt speciaal.
rv Het zwarte gebouw aan het Nijverheidsdok oogt speciaal.
Het reclameagentschap skinn is de eerste bewoner van de gloednieuwe coworking plek Blackboxx. Na tien jaar vol creativiteit en groei ruilen ze hun kantoren in de Pathoekeweg in voor één groot zwart gebouw: Blackboxx.

Het volwaardig skinn-team nam zonet haar intrek in dit nieuw gebouw. Blackboxx is een duurzaam gerenoveerd, industrieel pand aan de oevers van het Nijverheidsdok. “Hier gaan we vanaf nu alle meetings, workshops en events organiseren. Als branding agency investeren we onze focus, energie en tijd integraal in het laten groeien van merken. Nu nemen we even de tijd om zelf te evolueren, zodat we vanaf deze inspirerende werkplek samen kunnen bouwen aan de merken van de toekomst”, klinkt het op de website van skinn. Eerder raakte al bekend dat zestig procent van de 120 ‘stoelen’ in het gebouw verhuurd zijn.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.