Prins Laurent doet aan 'wedding crashen' in Brugge

ISOPIX
Op de Grote Markt van Brugge werd zaterdag, in aanwezigheid van prins Laurent en de Britse prins Andrew, 75 jaar bevrijding herdacht. Na de parade werden de eregasten op het stadhuis ontvangen, waar ook een huwelijk plaatsvond. Onze prins kon het niet laten om het pasgetrouwde stel te begroeten en zelfs met hen op de foto te gaan.

Op voorhand was er heel wat te doen over de komst van de Britse prins Andrew - net als Laurent ook het zwarte schaap van de familie. Door zijn vriendschap met Jeffrey Epstein stond hij de laatste tijd in het oog van de storm. Zo was de Hertog van York bijvoorbeeld niet meer welkom op een officiële activiteit in Noord-Ierland. Zijn aanwezigheid in Brugge lokte echter geen negatieve reacties uit bij het publiek.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Van Caeyzeele

  Das nu de enigste normalen aan t hof Hij is menselijk en niet wereldvreemd. T is al altijd mijne favoriet geweest . Gewoon tof dat hij gewoon zijn eigen weg probeert te vinden alhoewel hij al heel veel stormen heeft moeten trotseren ...

 • Anny Van Camp

  Den tofste van Laken !

 • Berlinda Strongman

  Dicht bij de mensen en ook bij de dieren. Hij verdiend zeker wat meer respect.

 • Franco Sechi

  Hij is de Prins van t volk...

 • Erwin Moortgat

  een man naar mijn hart