Prestigieuze barmannenwedstrijd in Brugge

De barman van Palo Cortado in Brugge aan het werk.
BENNY PROOT De barman van Palo Cortado in Brugge aan het werk.
De wijnbar Au Gusto, Wine & Dine vormt op maandag 9 september het decor voor een Belgische competitie voor barmannen.

Andréas Claeys (TapaBar, Antwerpen), Jules Verlinden (De Nieuwe Haan, Diest), Gaetan Duerinckx (Osteria Bacetto, Verviers), Jonas Billen (Bardot, Leuven), Joeri Vissers (BelRoy’s Bijou, Antwerpen), Michael Yona Costa (Cipiace, Brussel), Charlotte De Fevere (Uncle Babe’s, Gent), Patrick Vercambre (Famouz, Knokke-Heist) en Cedric Buscemi (La Pharmacie Anglaise, Brussel) strijden er tegen elkaar. De winnaar van de competitie trekt eind november naar Italië voor een one-week trip met onder meer een bezoek aan de productiesite van Amaro Montenegro, de organisator van de wedstrijd. De winnaar krijgt er talrijke workshops in Firenze, Bologna en Rome én neemt er deel aan de internationale finale in Milaan.

Wie daar wint, mag in juli 2020 als barman deelnemen aan het wereldbefaamde ‘Tales of the Cocktail’ in het Amerikaanse New Orleans. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.