Op één na beste zomer voor Boudewijn Seapark

Het waterpretpark viel erg in de smaak.
rv Het waterpretpark viel erg in de smaak.
Het Boudewijn Seapark heeft er de op één na beste zomervakantie van de afgelopen vijf jaar opzitten.

“Niettegenstaande juli enkele procent minder bezoekers bracht dan vorig jaar, bleef het een topmaand. Dit jaar volgen de cijfers het record van 2018 op de voet”, zegt Geertrui Quaghebeur van Boudewijn Seapark. Augustus doet het dan weer een pak beter dan vorig jaar, met een piekdag op vrijdag 16 augustus én een heel goeie laatste week van de maand. “De eindbalans brengt ons zo op een bijna status quo tegenover de recordzomer van 2018. Vooral de verkoeling van topattracties Bobo’s AquaSplash, het openluchtwaterpark én het overdekte dolfinarium met nieuwe dolfijnenshow, lokte veel bezoekers naar het park tijdens de drie hittegolven.” Het pretpark is nog te bezoeken tijdens de weekends in september en tijdens de herfstvakantie.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hilly Arts

    Ik hoop dat ze nu dan eindelijk eens gaan investeren in het achterstallige onderhoud van het park! Is al jaren nood aan!