Exclusief voor abonnees

Nog inspiratie nodig voor kerst of nieuw? Drie toppers serveren hét West-Vlaamse feestmenu

Nog geen inspiratie voor een feestelijk menu? We klopten aan bij drie West-Vlaamse toppers die het voorbije jaar op hun eigen manier in de kijker liepen en vroegen hen elk een deel van het menu uit hun keuken te toveren. Kersvers sterrenchef Ruige Vermeire van L.E.S.S. neemt het voorgerecht voor zijn rekening, de Roeselaarse tweesterrenchef Tim Boury maakt de hoofdschotel klaar. De Koksijdse chef Willem Hiele serveert daarna het dessert. Eén voorwaarde: in elk gerecht zit iets West-Vlaams.

Het voorgerecht: hamachi, guacamole met verse tacos

Ruige Vermeire.
Benny Proot Ruige Vermeire.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.