Motorrijder aangereden bij voorbijsteken van file tijdens ochtendspits

De brandweer kwam ter plaatse om de gelekte olie op te ruimen.
Jan Van Maele De brandweer kwam ter plaatse om de gelekte olie op te ruimen.
In de Spoorwegstraat in Sint-Michiels Brugge is vrijdagmorgen rond 8.30 uur een motorrijder onderuit gereden in de drukke ochtendspits. De man bleef ongedeerd. 

De motorrijder probeerde de file te omzeilen door naast de aanschuivende voertuigen te rijden. Plots besloot een autobestuurder vanuit de file in te draaien op een parking. Die had de motorrijder niet aankomen, waarop een aanrijding volgde. De man kwam op de grond terecht maar bleef ongedeerd. Zijn motor raakte wel beschadigd en verloor olie, die op de rijbaan terecht kwam. De brandweer kwam ter plaatse om het oliespoor op te ruimen. De politie deed de vaststellingen.

De motorfiets raakte beschadigd door het ongeval.
Jan Van Maele De motorfiets raakte beschadigd door het ongeval.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • peter daneels

    Brugge is Brussel niet waar vele automobilisten weten dat er motorrijders voorbij komen bij file en daar is het de normaalste zaak . In Brugge heeft hij de motorrijder niet gezien omdat hij geen weet heeft van het bestaan .