Man wandelt vol restaurant binnen en besteelt personeel: “Geen greintje respect”

De man wandelde Mister Spaghetti binnen en bestal het personeel
rv De man wandelde Mister Spaghetti binnen en bestal het personeel
Restaurant ‘Mister Spaghetti’ in Brugge heeft afgelopen weekend ongewenst bezoek gekregen: in volle service kwam een man de zaak binnen en bestal zonder schaamte de personeelsleden die aan het werk waren. 

De dief wandelde rustig het restaurant binnen en stapte naar achter, waar hij de privéruimte binnenging. Daar doorzocht hij de portefeuilles en handtassen van het aanwezige personeel. Pas achteraf kwam de diefstal aan het licht. “Het is natuurlijk heel erg dat zoiets gebeurt. Sommige mensen hebben geen greintje respect meer”, zegt zaakvoerder Samuel Van Opdenbosch. “We gaan nu bekijken hoe we eventueel zelf ons personeel kunnen vergoeden. Het is ver gekomen dat je de berging tijdens de openingsuren niet meer kan openlaten.” Het restaurant deelde een beeld van de dief via sociale media en hoopt dat de man alsnog wordt gevat. “Al doen we het vooral om andere horecamensen te waarschuwen", besluit Samuel. 

Mister Spaghetti Brugge
Mathias Mariën Mister Spaghetti Brugge1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc De Vos

    Waarom zijn gezicht verbergen ? Dit is toch diefstal.