Man vraagt vriendin ten huwelijk voor bomvolle sportzaal

Ben en Tina met de video van het aanzoek.
Foto Proot Ben en Tina met de video van het aanzoek.
Tina Roels (35) uit Brugge zal zich het huwelijksaanzoek van haar toekomstige echtgenoot Ben Vandenbussche (34) nog lang herinneren. De leerkracht lichamelijke opvoeding vroeg Tina voor een volle sportzaal ten huwelijk en liet daarbij gymnasten de magische woorden 'Wil je met me trouwen' vormen. "Natuurlijk zei ik meteen ja", glimlacht Tina.

Tina en Ben zijn naast collega's in het KTA Brugge ook al acht jaar een koppel. Door de jaren heen bezegelden ze hun liefde met drie kinderen. Het enige wat nog ontbrak, was een trouwring. "We hadden het er natuurlijk wel al eens over gehad. Allebei wilden we de stap wel zetten, alleen wisten we niet goed wanneer", vertelt Tina.

Totale verrassing

Ze beleefde dan ook de verrassing van haar leven toen Ben haar voor een volle sportzaal tijdens een optreden van 'zijn' gymnasten ten huwelijk vroeg. "Na de show riep Ben door de microfoon dat hij nog een persoonlijk vraagje had. Toen ik de gymnasten de letters zag vormen, wist ik wel: oké, dit is voor mij. Maar eerlijk? Ik had het echt niet verwacht", straalt Tina. Een concrete datum voor de trouw is er nog niet. "Dat zal ergens in 2018 zijn. Het huwelijksaanzoek zullen we ons nog lang herinneren", glimlacht het koppel. Het filmpje is te bekijken via onze Facebookpagina 'Het laatste nieuws uit Brugge'. (MMB)