Locatie voor trouwfeest nodig? Brughia Eventhouse opent de deuren

Alain Van Hoecke en Nele Baum van Brughia Eventhouse.
Benny Proot Alain Van Hoecke en Nele Baum van Brughia Eventhouse.
In de Boogschutterslaan in Sint-Kruis hebben Alain Van Hoecke en Nele Baum Brughia Eventhouse geopend, een gloednieuwe feestzaal.

Je kan Alain en Nele kennen als uitbaters van de bar van Tennisclub Brughia. Ze baten ook de foodtruck Lollipop Wafels uit. Beide bezigheden blijven ze gewoon verderzetten. “Maar de feestzaal is een opportuniteit, want vrij zeldzaam in Brugge", zegt Alain Van Houcke. “Het gebouw van de vroegere Powerzone stond vrij en we vonden het een geschikte plaats om zoiets te beginnen. Vincent Van Laere was de architect. Binnen hebben we 180 plaatsen, buiten hebben we zelfs ruimte voor meer dan 300 mensen. Wie de zaal huurt, krijgt er meteen tafels en stoelen bij en een professionele licht- en klankinstallatie.”

Brughia Eventhouse.
Benny Proot Brughia Eventhouse.
Brughia Eventhouse.
Benny Proot Brughia Eventhouse.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Angelo Cabooter

    Mooie zaal, maar het hoeft niet alleen voor trouwfeesten zijn, het kan ook perfect worden gebruikt voor babyborrels, communie feesten, verjaardagfeesten van je collega, jubileum,..............