Koppel in de cel op verdenking van reeks diefstallen in Brugge, Oostende en Knokke-Heist

Illustratiebeeld
photo_news Illustratiebeeld
Zaterdag rond 14.45 uur werd een 22-jarige Française samen met haar moeder op heterdaad betrapt bij het stelen van acht flessen sterke drank (onder andere whisky) in de Colruyt in Sint-Pieters Brugge. 

De vriend van de Française, een 43-jarige Marokkaan, stond buiten te wachten en werd eveneens gearresteerd. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat het koppel sinds eind juni in aanmerking komt voor een reeks gelijkaardige diefstallen in Oostende (tweemaal), Brugge en Knokke-Heist. Ook in het Brusselse zouden ze dergelijke winkeldiefstallen gepleegd hebben. De Française en haar Marokkaanse vriend werden maandag aangehouden door de onderzoeksrechter, de moeder van de jonge vrouw mocht na verhoor beschikken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.