Kleur de Stadsschouwburg en win tickets voor familievoorstelling

Zo ziet de tekening eruit.
rv Zo ziet de tekening eruit.
Cultuurcentrum Brugge lanceert een tekenwedstrijd voor kinderen. Ze moeten de 150-jarige Stadsschouwburg tekenen en kunnen daarmee tickets voor familievoorstellingen winnen. 

De Koninklijke Stadsschouwburg blaast 150 kaarsjes uit. “Om het extra feestelijk te maken, maken de kinderen dit jaar kans op een van de vijf duotickets voor een familievoorstelling van Cultuurcentrum Brugge naar keuze", zegt schepen van Cultuur Nico Blontrock (CD&V). “Alle ingezonden tekeningen krijgen begin november ook een plaats in de Koninklijke Stadsschouwburg binnen het familiefestival KRIRAK. Op die manier willen we jong en oud betrekken bij de bijzondere viering van onze Koninklijke Stadsschouwburg.”

De kleurplaat kan op www.ccbrugge.be/familie gedownload worden. Kinderen die de tekening inkleuren en op Autoloze Zondag, zondag 15 september, aan de stand van Cultuurcentrum Brugge op de cultuurmarkt afgeven, maken kans op één duoticket voor een familievoorstelling naar keuze (zolang de bezetting het toelaat). Tekeningen kunnen ook aan de balie van Cultuurcentrum Brugge (Sint-Jakobsstraat 20) worden afgehaald en ingediend en dit nog tot en met vrijdag 27 september. Na die datum worden de winnaars geselecteerd en persoonlijk verwittigd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.