Kaartleggers en helderzienden in Studio-Hall

De spirituele beurs is zondag te vinden in Studio-Hall.
rv De spirituele beurs is zondag te vinden in Studio-Hall.
De Spiritual Lifestyle Events van Bloom, uitgever van het gelijknamige tijdschrift, slaan op zondag 19 mei hun tenten op in Studio-Hall in Sint-Kruis.

Er zijn lezingen van mensen uit verschillende sectoren om geïnteresseerden iets bij te leren over hun passie. Dat gaat van lifecoaches en therapeuten, tot helderzienden en astrologen. Ook de mensen die het liever wat tastbaarder hebben blijven niet op hun honger zitten: zo zijn er tal van demonstraties en workshops, waarbij bezoekers met hun eigen ogen kunnen waarnemen hoe iets precies in elkaar zit. Wie op zoek is naar een persoonlijk consult, is op zo’n beurs ook aan het juiste adres. Er is een stand met boeken over elk thema, pendels en kaartensets. Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.bloom.be/spirituele-expos of 056/48.49.52.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.