Jumpsquare Brugge opent opnieuw zijn deuren

Brugge jumpsquare team met uitbater Christophe Tassenon
Benny Proot Brugge jumpsquare team met uitbater Christophe Tassenon
Het trampolinepark Jumpsquare in het B-Park in Brugge is weer open. Het park is toegankelijk sinds vrijdag om 14 uur.

Jumpsquare werkte de afgelopen maanden intensief samen met verschillende diensten en investeerde om volledig toegankelijk te zijn voor minder mobiele bezoekers. Dat was de reden waarom Jumpsquare begin november plots de deuren moest sluiten. Zaakvoerders Christophe Tassenon en Caroline Mertens zijn dan ook blij opnieuw klanten te kunnen verwelkomen. De heropening vieren ze met een kerstactie waarmee bezoekers een jaar gratis jumpen kunnen winnen. Bij het boeken van 90 minuten springplezier of een cadeaubon, krijg je een doosje met een Jumpsquare-kerstbal. Heb jij het gouden exemplaar? Dan win je een jaar gratis springplezier.

Het park is gevestigd in het B-Park. Daar is ruimte voor maar liefst 3.500 vierkante meter springplezier. Het park is uitgerust met de grootste Fun Area van België. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.